Skip to content Skip to footer

Craniosacraal therapeut

Connie

Wezenlijk contact is een rode draad in mijn leven. Geïnteresseerd in de mens die ik ontmoet, steeds op zoek naar wezenlijk contact met mezelf en de ander. Deze zoektocht heeft mij de afgelopen 35 jaar gebracht tot het volgen van verschillende opleidingen en cursussen. 

De academie voor natuurgeneeskunde Hippocrates in Bloemendaal was het begin, gevolgd door diverse massageopleidingen, healing en reading, NLP, systemisch werk, de maskermakers (Phoenix) en systemisch werk bij ziekten (Stephan Hausner). 

In mijn praktijk heeft mijn werkwijze zich steeds meer verdiept. Het aanraken op zielsniveau en de mens ervaren als een onderdeel van een groter geheel brengt de energie als vanzelf in beweging. Zo is het systemisch werk via het lichaam ontstaan. Het heeft steeds verder ontwikkeld, zoals in de vorm van het boek Het Veld van Aandacht en de training het Roepen van de Ziel. 

In 2022 was het tijd om de training over te dragen aan gepassioneerde docenten die jarenlange ervaring hebben in het systemisch werk via het lichaam. Ik blijf op de achtergrond aanwezig als supervisor.

Biography

Ik geloof dat ons lichaam een enorme rijkdom aan kennis in zich heeft en dat ieder mens de kracht heeft zichzelf te herstellen als men luistert en (opnieuw) leert voelen en te vertrouwen op je ongebroken kracht, je heelheid.

Address: Oranje Nassaustraat 8d