Skip to content Skip to footer

Ilma Trip

Al sinds mijn tweede mag ik Terschelling mijn thuis noemen. Op dit eiland heb ik dan ook mijn eigen praktijk voor systemisch lichaamswerk. Hier komt voor mij alles samen: de massagetherapie, het systemische werk, en de rouw- en ritueelbegeleiding. Ik werk graag samen met alles wat de wilde natuur ons hier te vertellen heeft. In de natuur vind ik overal passende metaforen die extra benadrukken wat we al voelen in ons lichaam. 

Ik kom graag van het eiland af om les te geven aan het vaste land, omdat de training ‘Het Roepen van de Ziel’ mijn hart heeft veroverd. Na meerdere keren assisteren bij Connie vond ik het een hele eer om deze trainingen zelf te mogen begeleiden. Mijn ervaring is dat ik zelf ook wordt gevoed door het lesgeven en het uitwisselen. Met compassie zet ik mij veelzijdigheid in om bedding en holding space voor de cursisten te bieden. 

Ik wil de wereld mijn handen, hart en ziel brengen. In mij ontmoet je als beelddenker veel nieuwe wegen en nodig daarom mensen uit om nieuwsgierig te blijven. Hier een paar woorden die ik terugkreeg van cursisten: regenboog-vrouw, creatief, rituelen, speelsheid, voelen en weten in wijsheid, helder. Je snapt wel; hier kreeg ik rode wangen van. 

Meer weten? Klik hier voor Ilma’s website.

Address: Lies 23, Terschelling