Skip to content Skip to footer

Kim van Rens

Als meisje kon ik mij eindeloos en onbevangen dansend door het leven bewegen. De wereld schouwde ik in verhalen en tekeningen; nieuwsgierig naar de zingeving van alles. Daar waar mijn leven mij uitdaagde om helemaal aan te komen in mijn eigen lijf, nodig ik nu ook andere uit dezelfde weg te gaan. 

Als je verbonden bent met het grote veld, de bron, dan stroomt het leven door je heen en gaat zoveel meer vanzelf dan ooit. Mijn praktijk heet dan ook Vanzelf ontwikkeling. Als je werkelijk deze levensstroom toestaat en durft los te laten, dan gaat veel vanzelf is mijn ervaring. Ik kan je de weg van je ziel in je lijf uitleggen, maar eenmaal gevoeld vergeet je het nooit meer. 

Na de vele kennis-, lichaamsgerichte en energetische opleidingen de afgelopen 25 jaar, kan ik steeds meer het zelfherstellende vermogen van ons lichaam de leidraad laten zijn. Tijdens de training van ‘Het Roepen van de Ziel’ viel een diep weten samen met mijn vergaarde kennis. Het voelen voorbij het tastbare kreeg nu handen en voeten in mijn werk. 

Woorden die bij me passen zijn zachte kracht, organisch, liefdevol, eerlijk en een tikkeltje eigenwijs. Ik hou van spelen met beweging, ritme, stilte én soms van een uitbundig feestje.

Meer weten? Klik hier voor Kim’s website.

Address: Oranje Nassaustraat 8d, Valkenswaard