Skip to content Skip to footer

Rasa Slavėnaitė

Als meisje zwierf ik uren door de oerbossen van Litouwen. Een rietenmandje vulde ik met de kruiden, paddenstoelen en bessen die ik onderweg tegenkwam. Thuis droogde ik de pluksels voor onze eigen kruidenapotheek, zoals iedere Litouwer die heeft. Als vanzelfsprekend onderdeel van mijn leven bracht de kracht van de natuur mij bij het diepe weten en zijn, zij nodigde mij uit en spiegelde. De natuur voelt als vrij, als de oorsprong, een plek waar ik onderdeel van uitmaak en die mij vertrouwen geeft.

Toen ik in Nederland kwam, ging ik verder op zoek naar verdieping in het menszijn. Ik heb mij gedurende achttien jaar ontwikkeld tot reader, persoonlijk coach, trainer voor persoonlijke ontwikkeling, systemisch lichaamswerker en holistisch massage therapeut. 

Mijn uitgangspunt bij dit werk is dat lichaam en ziel één zijn; Samen dragen zij een geschiedenis van jou en jouw voorouders. Daarom zie ik aanraking van het lichaam als essentieel onderdeel van de behandeling. Deze visie en de verdieping die ik daarin ervaar, vond ik terug in de opleiding ‘Het Roepen van de Ziel’.

Meer weten? Klik hier voor Rasa’s website.

Address: Willemstraat 43C, Bodegraven