Skip to content Skip to footer

Rasa Slavėnaitė

Ik ben Rasa Slavėnaitė (1974) en kom uit Litouwen. Als vanzelfsprekend onderdeel van mijn leven bracht de kracht van de natuur mij bij het diepe weten en zijn. Zij nodigde mij uit en spiegelde. In de oerbossen heb ik in mijn jeugd ervaren dat alles mag zijn zoals het is – rauw en teer, leven en dood, overweldigend en sereen. De natuur voelt als vrij, de oorsprong waar alles met elkaar verbonden is. Een plek waar ik onderdeel van uitmaak en mij vertrouwen geeft. Mijn Litouwse roots vervlechten met Nederlandse wortels. Alles omarmen, niets uitsluiten, is mijn uitnodiging aan anderen, om zo te leven vanuit authenticiteit. 

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door de dynamiek tussen mensen, geboeid door hun levenslot en het verhaal dat zij vertellen. Door verdieping in het menszijn realiseerde ik dat het lichaam een ander verhaal vertelt, een waardevolle bron voor informatie is. In begeleidingswerk ben ik steeds weer geraakt door de wijsheid van het lichaam, wat zich aandient om doorvoeld te worden en de kracht van heling op zielsniveau. 

In twintig jaar tijd heb ik mij verdiept en bekwaamd tot lichaamsgerichte therapeut. Ik doe holistische massagetherapie, systemisch lichaamswerk, ademwerk, energiewerk en coaching. Wat ik zie als de essentie van Het Roepen van de Ziel, is in verbinding werken met het lichaam op de zielslaag, vervolgens het persoonlijke in breder perspectief laten ontvouwen. Ik geniet ervan om deze kennis en ervaring te delen. 

Meer weten? Klik hier voor Rasa’s website.

Address: Willemstraat 43C, Bodegraven