Skip to content Skip to footer

Training op Terschelling

De training:

De training op Terschelling is qua inhoud hetzelfde als de 10-daagse training. We werken met vergelijkbare thema’s en maken gebruik van dezelfde literatuur. Er zijn alleen wel een paar verschillen die belangrijk zijn om te benoemen. 

Tijdens de training op Terschelling ontmoeten we elkaar twee keer een week van zeven dagen in plaats van vijf keer een weekend. Tussen die twee weken in, treffen we elkaar ook nog voor een online supervisie moment. De training wordt gegeven in een sfeervolle grote zaal in Hotel de Walvisvaarder. Tevens het hotel waar je kunt verblijven tijdens de training. Iedereen op één plek zodat er ruimte is voor ontmoeting en oefenen. 

De cursisten moeten dus wel vol lef het water oversteken, los van thuis. Wat er aan de andere kant van het water op ze ligt te wachten is twee keer een week lang leren en ontspannen tegelijk. Heerlijk verzorgd terwijl je met nieuwe dingen experimenteert en vlieguren maakt. Er ontstaat door deze vorm extra tijd om met elkaar te oefenenen en de diepte in te gaan. 

Een andere toegevoegde waarde is dat we veel werken in de natuur. Hier zijn namelijk zoveel mooie metaforen te vinden voor de thema’s die wij aanraken. We gaan ons verdiepen in ons innerlijke landschap en laten dit resoneren op het strand, in het bos of op de dijk. Naast de training is er ook tijd voor me-time waarin je het eiland kunt verkennen tijdens een wandeling of kunt ontspannen bij het haardvuur.

Word jij geroepen? Meld je aan:

Naam(Vereist)
Adres
Startdatum(Vereist)